Explicare setări limite de curent la stația LEKTRI.CO

Curentul de încărcare (curent permis) (1): cu cât setează utilizatorul că vrea să încarce maxim stația. Merge setat și fără modul EM. 

Limită EM (2) – ce calculează stația că este limita maximă de încărcare la momentul actual
De exemplu: am limita pentru întrerupătorul principal la 16A dar am 10 amperi disponibili din solar, atunci stația va trage cu 26 de amperi (în modul power, dacă și curentul de încărcare permite). Această valoare se schimbă dinamic în aplicație, în funcție de curentul disponibil. Se afișează și dacă nu ai EM (32A cand e masina la încărcat, 6 fără masina la încărcat)

Întrerupător principal (3): puterea maximă a branșamentului, este puterea maximă cu care să tragă stația+casa din rețea. Nu merge setat fără modul EM, se setează în timpul setup-ului senzorului EM sau și după. Ia în considerare consumul casei ca să nu depășești puterea maximă a branșamentului.

Curentul maxim (4): Curentul maxim cu care trage stația. Este luată în considerare o eventuală siguranță de pe circuitul stației. Dacă pui siguranță de 25 de amperi pe circuitul stației, setezi la 25 amperi (nu este influențat de un eventual consum al casei, chiar dacă ai EM) Se setează la instalare, nu este necesar modul EM pentru setare.

Mereu se aplică limita cea mai restrictivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *