Stație de încărcare mașini cu integrare in sistemul fotovoltaic: LEKTRI.CO 1P7K cu modul EM

Cristian de la FullElectric a testat stația de încărcare LEKTRI.CO 1P7K și a făcut un review complet al ei, inclusiv funcția de modulare a puterii de încărcare în funcție de producția solară și management al încărcării în funcție de puterea disponibilă a branșamentului (Smart Load Management).

Instalare și testare stație LEKTRI.CO 1P7K EM

Stația de încărcare a fost gândită de la început să suporte funcții avansate și să poată fi îmbunătățită pe viitor prin actualizări de soft. LEKTRI.CO are în plan deja adăugarea de noi funcții la un viitor upgrade de aplicație. De asemenea stația suportă protocolul OCPP, care îi permite integrarea în platforma de monetizare LEKTRIfy (în special pentru sectorul HoReCa) și în platforma de management LEKTRICloud. Un alt aspect important pentru comunitatea de automatizări DYI este suportul pentru protocolul MQTT care permite integrarea stației LEKTRI.CO 1P7K cu Home Assistant, ceea ce deschide o grămadă de noi posibilități.

Stația de încărcare LEKTRI.CO EM are 3 moduri de încărcare: Power, Hybrid și Green. Senzorul de curent EM dictează puterea de încărcare și sursa energiei în funcție de modul de încărcare ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *